Cautare

182 de rezultate pentru "tiriac jr" (2.93 secunde)
Grupul de firme ICCO a obtinut, in aceasta luna, dupa negocieri care au durat circa un an, un credit de 23.000.000 de euro de la UniCredit Tiriac Bank pentru continuarea lucrarilor la parcul industrial din Brasov, construit in proportie de 40%, proiectul avand o valoare de 32.000.000 de euro.
presedintele Romaniei, Traian Basescu, presedintele Senatului romaniei, Mircea Geoana, ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein si presedintele Ford Europa, John Fleming, dar si oameni de afaceri, printre care Ion Tiriac, presedintele Romcar si dealerul Ford Romania.
Rata daunei pe RCA a crescut neasteptat de mult in ultimul an", explica Marius Onofrei, directorul de comunicare al Allianz-Tiriac, liderul pietei asigurarilor.
In acelasi timp, UniCredit Tiriac Bank a anuntat ca zilele de 25 decembrie si 1 ianuarie sunt nelucratoare. Pe 24 decembrie, CEC Bank va avea un program normal de lucru cu publicul, in timp ce pe 25, 26 decembrie si 1, 2 ianuarie unitatile bancii vor fi inchise.
Unicredit Tiriac Bank practica o dobanda efectiva (DAE) de 7,52% la euro, tot pentru creditele destinate locuintelor, cu un punct procentual mai putin decat pana acum.
Banca Comerciala Romana, Banca Tiriac, Banca Transilvania au anuntat ca termenul limita pentru actualizarea datelor personale este 31 martie, potrivit Regulamentul BNR numarul 9/2008 privind cunoasterea clientelei.
Ca si la primul val, criza din SUA va avea repercusiuni si asupra Europei si, implict, asupra Romaniei, omul de afaceri Ion Tiriac declarand nu demult:
Cele mai mari amenzi au fost primite de ING Pensii Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Administrat Privat, de 1,57 milioane de lei, Allianz Tiriac Pensii Private Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private - 1,26 milioane de lei si de Generali Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private - 474.333 de lei.
In acelasi timp, UniCredit Tiriac Bank a anuntat ca zilele de 25 si 26 decembrie si in primele doua zile din 2011 sunt nelucratoare, iar in marile magazine nu se lucreaza doar in 25 si 1 ianuarie.
Anume ca, in cautarea unui premier al aliantei PNL-PSD-UDMR, liberalii au mers cu propunerea la Ion Tiriac, care i-a refuzat.
Pirelli, Intesa SanPaolo Bank, Unicredit Tiriac Bank, Enel Romania, Alitalia, Parmalat, Tenaris Sicoltub, Astaldi.
Investitia in proiect de ridica la 90 de milioane de euro si este finantat de Unicredit Tiriac Bank.
Facturile persoanelor care sunt abonate la furnizorul de gaze naturale pot fi platite la ghiseele Postei, la ghiseele bancilor (CEC, BRD, Banca Transilvania, Bancpost, UniCredit Tiriac Bank, unde se poate achita si cu cardul sau prin debit direct), la automate bancare, in benzinariile OMW si la diversi comercianti.
"Ion Tiriac este al doilea cel mai bogat roman din lume, potrivit Top 300 Capital, si are rezidenta in Monaco.
Actionari sunt grupul italian UniCredit Family Financing Bank S.p.A. - cu 53,94% din detineri si UniCredit Tiriac Bank SA - cu 46,06% din actiuni.
In acest moment, cel mai mare comision de administrare a contului curent in lei este perceput de UniCredit Tiriac Bank si este de 7,5 lei pe luna.
Potrivit unui studiu al UniCredit Tiriac Bank, prezentat recent la Craiova de economistul-sef al bancii, Dan Bucsa, la sfarsitul lunii mai, dobanda medie la depozitele bancare in lei era de de 5,67%.
Potrivit unui studiu al UniCredit Tiriac Bank, prezentat recent la Craiova de economistul-sef al bancii, Dan Bucsa, la sfarsitul lunii mai, dobanda medie la depozitele bancare in lei era de de 5,67%.
Printre altele, veti gasi aici ofertele Bo Concept, Menatwork, Glamour Flors, Fame Furniture. De asemenea, minisalonul auto va pune la dispozitie cele mai bune oferte ale Tiriac Auto.
De asemenea, minisalonul auto va pune la dispozitie cele mai bune oferte ale Tiriac Auto. Programul de vizitare a tIMOn este de joi pana sambata de la ora 10.00 la 20.00 si duminica intre 10.00 si 16.00.
google-analytics.com